Primele detalii despre Samsung Galaxy Note 5 ajung pe web; am putea primi un display 4K de 5.9 inch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.835 ori
<b>Primele detalii despre Samsung Galaxy Note 5 ajung pe web; am putea primi un display 4K de 5.9 inch</b>Deși Samsung Galaxy Note 4 de-abia a poposit pe meleagurile noastre, astăzi aflăm o serie de prime informații despre succesorul său, și anume Samsung Galaxy Note 5, terminal ce va debuta în toamna anului viitor, și care va aduce la pachet o...

Deși Samsung Galaxy Note 4 de-abia a poposit pe meleagurile noastre, astăzi aflăm o serie de prime informații despre succesorul său, și anume Samsung Galaxy Note 5, terminal ce va debuta în toamna anului viitor, și care va aduce la pachet o mulțime de noutăți, mai ales la capitolul display.

Astfel, aflăm că Samsung Galaxy Note 5 ar putea adopta un display de 5.9 inch cu rezoluție 3.840 x 2.160 pixeli ce va oferi o densitate a pixelilor de 747 unități. De asemenea, s-ar părea că Samsung va recurge din nou la aranjarea pixelilor sub forma PenTile, așa numiții “diamond pixeli” ce au o formă mai specială.

Primele detalii despre Samsung Galaxy Note 5 ajung pe web; am putea primi un display 4K de 5.9 inch

în caz că nu vă amintiți, aflați că această tehnologie PenTile a fost folosită și pe flagship-ul Samsung din anul 2013, mai precis pe Samsung Galaxy S4. Astfel, din câte putem observa și din imaginea de mai sus, subpixelii de culoare verde sunt în același timp rotunzi, cât și de 2 ori mai mulți decât cei de culoare albastră, respectiv roșie.

Totodată, remarcăm că subpixelii albaștrii și cei roșii adoptă o formă de romb (diamant), tehnologie prin care se obține maximizarea pachetului de subpixeli și oferirea unei densități de pixeli pe cât mai mare posibilă, cifra de 747 ppi fiind astfel posibilă pe următoarea generație Galaxy Note.

Primele detalii despre Samsung Galaxy Note 5 ajung pe web; am putea primi un display 4K de 5.9 inch

Un alt lucru care vine să întărească acest prim zvon cu privire la faptul că Note 5 va sosi cu un display 4K este un raport din partea analiștilor ce a fost întocmit în luna noiembrie a anului trecut și care susține că în anul 2015, Samsung va lansa pe piață un prim produs ce va adopta un astfel de panou cu rezoluție uriașă.

Ținând cont de faptul că actualul Galaxy Note ne-a oferit cea mai mare luminozitate de până acum în cadrul testelor noastre, nu putem decât să ne așteptăm la o cifră și mai mare din partea lui Note 5, problemele întâmpinate cu utilizarea device-ului în razele soarelui urmând să țină de domeniul trecutului.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×