Achiziția unui televizor Samsung de nouă generație vă aduce la MarketOnline un Galaxy Note 4 cadou

2.344 ori
<b>Achiziția unui televizor Samsung de nouă generație vă aduce la MarketOnline un Galaxy Note 4 cadou</b>O nouă campanie promoțională desfășurată &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi de către MarketOnline.ro, le aduce cumpărătorilor un cadou special. Promoția se aplică pentru televizoarele Samsung de nouă generație din gama JS, televizoare pe care le...

O nouă campanie promoțională desfășurată începând de astăzi de către MarketOnline.ro, le aduce cumpărătorilor un cadou special. Promoția se aplică pentru televizoarele Samsung de nouă generație din gama JS, televizoare pe care le puteți regăsi în rândurile de mai jos sub forma unei liste de prețuri.

Cadoul oferit la achiziția unui astfel de televizor high-end, constă într-un phablet Galaxy Note 4 și a unui HDD extern de 500 GB. Deși costul acestor produse oferite la pachet trece de 3.000 lei, trebuie să aveți în vedere că prețul unui televizor din gama Samsung JS nu este deloc unul accesibil.

Unul dintre aceste modele este Samsung UE48JS8500, televizor cu ecran curbat de 121 cm ce oferă o rezoluție 4K Ultra HD, sunet DTS, conectivitate WiFi, dar și un sistem audio de 20W integrat în carcasă. Prețul acestuia este de 8.499 lei, iar valoarea cadourilor însumează 3.048 lei.

Televizoare cu Note 4 + HDD 500 GB cadou:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×