Primele imagini cu Samsung Galaxy S6 Active sosesc pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.429 ori
<b>Primele imagini cu Samsung Galaxy S6 Active sosesc pe web</b>Dacă anul trecut, sud-coreenii de la Samsung ne aduceau pe piață un smartphone flagship cu certificare pentru rezistență la apă și praf, sper&acirc;nd astfel să mulțumească două tabere fără a lansa o ediție specială Active, anul acesta...

Dacă anul trecut, sud-coreenii de la Samsung ne aduceau pe piață un smartphone flagship cu certificare pentru rezistență la apă și praf, sperând astfel să mulțumească două tabere fără a lansa o ediție specială Active, anul acesta lucrurile au stat diferit, compania axându-se mai mult pe design și mai puțin pe astfel de extra-elemente aduse la pachet.

Totuși, se pare că Samsung pregătește ceva și pentru cei ce vor un telefon de top care să reziste la apă și căzături. Numele acestui terminal va fi Galaxy S6 Active, iar primele fotografii cu acesta se afișează astăzi pe web.

Potrivit informațiilor venite din partea sursei ce a trimis aceste imagini, S6 Active va adopta un display QHD de 5.1 inch, chip-ul octa-core Exynos 7420, o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și o baterie de 3.500 mAh. De asemenea, telefonul nu va sosi cu senzor de amprente.

Luând în calcul bateria generoasă și carcasa semi-rugged, trebuie să avem în vedere că talia telefonului nu va mai fi deloc una slim, și nici greutatea sa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×