Primele imagini cu Samsung Galaxy S7 Edge pe "negru glossy" apar online

2.038 ori
<b>Primele imagini cu Samsung Galaxy S7 Edge pe "negru glossy" apar online</b>Dacă erați puțin rezervați cu privire la zvonul ce indica faptul că Samsung pregătește o variantă Negru Glossy pentru smartphone-ul Galaxy S7 Edge , iată că astăzi avem și confirmarea oficială ce vine sub forma unor fotografii cu noua nuanță de culoare.

Ieri aflam că Samsung pregăteşte un echivalent al nuanţei Jet Black a lui iPhone 7 pentru Galaxy S7 Edge şi azi deja au apărut scăpări cu această variantă a flagshipului. Reţineţi că Samsung are deja o versiune "Black Onyx" a acestui telefon, doar că vrea să ofere o carcasă şi mai strălucitoare în bătaia luminii.

Samsung Galaxy S7 Edge

Sperăm ca noul model să nu fie la fel de greu de produs şi la fel de vulnerabil la zgârieturi precum iPhone 7 Jet Black şi nici să nu atragă prea multe amprente şi grăsime. Va fi interesant de văzut dacă această variantă va aduce şi ceva special, precum extra stocare, accesorii, aplicaţii sau vreo tematică. S7 a avut deja variante limitate, asociate filmului Batman versus Superman sau Olimpiadei.

Fotografiile pe care le vedeţi aici provin de pe un cont Weibo al unor oficiali Samsung China, iar terminalul arata foarte bine în această nuanţă. Recent a primit şi o versiune "albastru coral" şi paleta de culori se tot îmbogăţeşte. Dacă mă întrebaţi pe mine, aştept să revină acel verde superb al lui Galaxy S6 Edge.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×