Samsung ar putea lansa o versiune neagră glossy a lui Galaxy S7 în decembrie, pentru a concura cu iPhone 7 Jet Black

869 ori
<b>Samsung ar putea lansa o versiune neagră glossy a lui Galaxy S7 în decembrie, pentru a concura cu iPhone 7 Jet Black</b>La timp pentru sărbătorile de iarnă se pare că sud-coreenii de la Samsung au în plan lansarea unei versiuni de Galaxy S7 pe negru glossy similară acelei nuanțe Jet Black pe care am văzut-o în cazul lui iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Noua variantă de culoare

Presa din Coreea de Sud ar fi aflat că Samsung pregăteşte o nouă versiune de culoare pentru flagshipul Galaxy S7, după ce terminalul primise recent şi nuanţa "blue coral". Astfel, sud corenii ar pregăti o versiune echivalentă cu Jet Black a lui iPhone 7.

E interesant că Samsung oferise flagshipul său actual în varianta Onyx Black, care era la rândul său destul de strălucitoare, dar aparent nu la fel de glossy precum iPhone 7 Jet Black. Nu e foarte clar dacă nouă variantă va sosi doar la nivel local, sau va fi disponibilă şi internaţional. Apple oferă variante negru standard, dar şi Jet Black pentru iPhone 7, iar cea din urmă e foarte populară printre cumparatori.

E mai greu de produs, mai greu de găsit şi greu şi de întreţinut, pentru că se zgârie destul de uşor, dar asta nu face produsul mai puţin dorit de clienţi. Finisajele glossy atrag tot mai multă lume şi cu toate acestea ajung în cele din urmă să fie acoperite de huse. Cine să îl mai înţeleagă pe consumatorul modern?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×