Primele imagini cu sliderul BlackBerry; sa fie acesta Storm 3?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.023 ori
<b>Primele imagini cu sliderul BlackBerry; sa fie acesta Storm 3?</b>Ceea ce vedeti mai jos sunt primele imagini cu sliderul BlackBerry, a carui existenta o banuiam de ceva timp. Desi nu putem confirma autenticitatea imaginilor, zvonurile afirma ca acest terminal ar putea fi de fapt BlackBerry Storm 3. Handsetul vine cu un...

Ceea ce vedeti mai jos sunt primele imagini cu sliderul BlackBerry, a carui existenta o banuiam de ceva timp. Desi nu putem confirma autenticitatea imaginilor, zvonurile afirma ca acest terminal ar putea fi de fapt BlackBerry Storm 3.

Handsetul vine cu un touchpad, cu scopul de a usura navigarea in meniuri, plus o tastatura glisanta QWERTY in format portrait si un ecran touch. Nu avem deocamdata o lista de specificatii pentru acest potential BlackBerry Storm 3, dar e posibil sa vedem terminalul ruland OS-ul BlackBerry 6.0.

Dupa 2 modele Storm relativ reusite, oare vor schimba cei de la RIM designul, adaugand si o tastatura QWERTY celei virtuale?

Storm 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×