Imagini cu noua platforma mobila Access Linux

3.886 ori
<b>Imagini cu noua platforma mobila Access Linux</b>Tineti minte confuzia creata cand Access a cumparat PalmSource, producatorii lui PalmOS? In aceeasi perioada am aflat ca Access lucra la o platforma mobila bazata pe Linux, pe care o putem in sfarsit admira. Access nu si-a prezentat doar noua platforma...

Tineti minte confuzia creata cand Access a cumparat PalmSource, producatorii lui PalmOS? In aceeasi perioada am aflat ca Access lucra la o platforma mobila bazata pe Linux, pe care o putem in sfarsit admira.

Access nu si-a prezentat doar noua platforma mobila bazata pe Linux (care nu este neaparat inlocuitorul lui PalmOS), ci si un nou site care va ofera o noua perspectiva a interfatei. Personal, consider ca aceasta este similara la capitolul look cu celebrul iPhone User Interface. Sa fie o coincidenta sau doar o usoara inspirare dintr-o alta reteta de succes? In orice caz, daca doriti mai multe screenshoturi, inclusiv cele ce prezinta metoda de functionare a media playerului puteti vizita site-ul PalmInfoCenter.com.

Linux reprezinta cu siguranta viitorul interfatelor si sistemelor de operare incluse in terminalele mobile, in conditiile in care Symbian si Windows Mobile par sa stagneze si numerosi clienti renunta la cele doua OS-uri. Ramane de vazut care vor fi producatorii ce vor dori sa adopte astfel de platforme, in special cele ce ofera publicului interfate similare cu cea a celebrului iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×