Primele impresii despre HTC S740

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.477 ori
<b>Primele impresii despre HTC S740</b>HTC tine in mare secret in cadrul showului IFA un terminal S740, pe care vi-l anuntam cu cateva zile in urma. Totusi, cei de la newmobile au reusit sa puna mana pe acest slider QWERTY, prezentand publicului impresiile lor. Terminalul arata foarte bine si...

HTC tine in mare secret in cadrul showului IFA un terminal S740, pe care vi-l anuntam cu cateva zile in urma. Totusi, cei de la newmobile au reusit sa puna mana pe acest slider QWERTY, prezentand publicului impresiile lor.

Terminalul arata foarte bine si este mai subtire decat Touch Pro, in vreme ce tastatura ramane la fel, cu aceeasi carcasa stil "stealth" ca a lui Diamond. Din pacate, handsetul nu dispune de un senzor de miscare, astfel ca display-ul se roteste doar cand partea glisanta este deschisa, iar aici se termina lista detaliilor pe care le avem despre telefon.

Din pacate, S740, cel de la IFA este doar un prototip si nu este gata pentru productie, nefiind dotat cu Windows Mobile, astfel ca impresiile despre interfata sa mai au de asteptat. Se vrea a fi acest HTC S740 un rival pentru Sony Ericsson XPERIA X1? Deocamdata asteptam sa testam un HTC Touch Pro, pentru a ne convinge (sau nu) ca iPhone 3G are rivali pe masura.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×