Primele impresii despre iPhone 3GS dupa 3 zile de utilizare

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.146 ori
<b>Primele impresii despre iPhone 3GS dupa 3 zile de utilizare</b>Stiti probabil deja ca suntem primii posesori de iPhone 3GS din Romania, cel putin prin achizitionare direct din magazin si nu pre-comanda. Ei bine, avand 3 zile la dispozitie sa ne jucam cu noul terminal Apple, l-am fotografiat pe acesta in diferite...

Stiti probabil deja ca suntem primii posesori de iPhone 3GS din Romania, cel putin prin achizitionare direct din magazin si nu pre-comanda. Ei bine, avand 3 zile la dispozitie sa ne jucam cu noul terminal Apple, l-am fotografiat pe acesta in diferite ipostaze, urmand in curand sa publicam si recenzia video a handsetului. Intre timp, haideti sa aflam ce ne-a impresionat la urmasul lui iPhone 3G:

In primul rand am testat busola, care arata destul de bine, dar a carei utilitate nu o vedem decat atunci cand ne-am rataci in padure, doar cu un iPhone 3GS si un cutit la brau. Apoi, trebuie sa mentionam ca acest terminal este cu adevarat rapid, foarte rapid chiar, fie ca e vorba de viteza de navigare in meniuri, de bootare sau de incarcarea paginilor in browserul Safari.

Apoi am testat cateva aplicatii amuzante, in genul celei care permite spargerea unor "bule" de plastic virtuale, asemanatoare celor din ambalajele produselor proaspat desfacute. Aplicatia YouTube se comporta foarte bine pe iPhone 3GS si au fost momente cand clipurile s-au incarcat mai repede decat pe PC, via conexiune 3G. Pacat ca la unele claritatea a avut de suferit...

Ipresii despre iPhone 3GS

Desi acesta este primul iPhone cu care petrecem atat de mult timp si nu doar cele 2-3 ore de hands-on din magazine, a fost foarte usor sa ne obisnuim cu tastatura virtuala si credem ca si dumneavoastra va veti obisnui rapid. Va fi greu sa dai rate-uri in vreme ce tastezi, dupa o saptamana de utilizare. Apoi am aruncat o privire asupra lui Google Maps, supunand la teste serviciile de localizare ale telefonului si ne-am "plimbat" virtual prin Roma via Google Street View, care se misca impresionant pentru o platforma mobila.

Ipresii despre iPhone 3GS

Trebuie sa mentionam ca nu am fost deloc impresionati de camera de 3 megapixeli a lui 3GS, cel putin nu la capitolul fotografiere. Inregistrarea video este destul de OK, putem recunoaste, iar functia de editare video este... interesanta, desi  este minimul pe care il putem face cu un clip video. Copy-paste-ul functioneaza de minune, la fel si MMS-ul, browserul Safari se incarca extraordinar de repede, dar din pacate telefonul sufera cand vine vorba de auto-rotirea ecranului, pierzand un tempo uneori inainte sa roteasca imaginea.

In rest... aplicatii Jedi Star Wars, jocuri de sah si table, Yahoo Messenger pe telefon, iBeer, iFart, Resident Evil Degeneration si cate si mai cate softuri pe care le-am testat amuzandu-ne si realizand de ce App Store este de fapt adevarata atractie a lui iPhone. Revenim in curand cu recenzia video full a terminalului!

Ipresii despre iPhone 3GS

Ipresii despre iPhone 3GS

Ipresii despre iPhone 3GS

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×