LG Layla GM730, un nou terminal Windows Mobile 6.5 (Windows Phone)

1.726 ori
<b>LG Layla GM730, un nou terminal Windows Mobile 6.5 (Windows Phone)</b>LG tocmai a scapat pe web imagini si informatii in legatura cu handsetul GM730, un terminal Windows Mobile 6.5 (Windows Phone), care este in curs de certificare WiFi. Aflam via Wi-Fi Alliance ca LG Layla GM730 vine cu un display touchscreen cu rezolutie...

LG tocmai a scapat pe web imagini si informatii in legatura cu handsetul GM730, un terminal Windows Mobile 6.5 (Windows Phone), care este in curs de certificare WiFi.

Aflam via Wi-Fi Alliance ca LG Layla GM730 vine cu un display touchscreen cu rezolutie de 400 x 240 pixeli, celebra interfata 3D S-Class, o camera de 5 megapixeli, GPS si evident suport WiFi. Bluetooth si functii de mesagerie se afla si ele pe lista de specificatii, aceasta fiind destul de sumara deocamdata.

Nici vorba de data de lansare, operator ales sau pret pentru acest handset scapat pe web, dar asteptam cu siguranta imagini mai mari si de o mai buna calitate cu viitorul handset al celor de la LG.

via ppcsg.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×