Primele modele iPad Air din România sunt scoase din cutie vineri, pe 1 noiembrie!

1.310 ori
<b>Primele modele iPad Air din România sunt scoase din cutie vineri, pe 1 noiembrie!</b>Pe 1 noiembrie, la o zi după Halloween, eMAG.ro prezintă primul unboxing de iPad Air din România, în prezența presei. Vom vedea cu această ocazie ce se afla în cutie și cum arată device-ul la prima mână.&nbsp; &nbsp; Tableta a fost anunțată...

Pe 1 noiembrie, la o zi după Halloween, eMAG.ro prezintă primul unboxing de iPad Air din România, în prezența presei. Vom vedea cu această ocazie ce se afla în cutie și cum arată device-ul la prima mână.

Tableta a fost anunțată săptămâna trecută și vine cu o grosime de 7.5 mm și un procesor 64 bit Apple A7, plus o greutate de doar 450 de grame. Terminalul păstrează diagonală de 9.7 inch și panoul Retina Display, iar Apple a redus grosimea marginilor laterale cu 8 mm în fiecare parte. Designul implica în continuare un sasiu din aluminiu unibody foarte solid, iar în spate avem o cameră de 5 MP.

Deocamdată nu avem prețuri pentru acest device, dar estimez un preț de pornire undeva pe la 2600 de lei sau chiar mai mult pentru versiunea 16 GB WiFi a lui iPad Air. Varianta cu preț maxim va fi cea de 128 GB cu conectivitate 3G și 4G, care probabil va depăși bine de tot 1000 de euro. Așteptăm cu nerăbdare o astfel de tableta în teste, iar zona de comentarii va sta la dispoziție pentru a ne spune dacă doriți să cumpărați un iPad Air și dacă da, de ce?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×