Facebook se implica În discuțiile pentru achiziționarea BlackBerry, conform Wall Street Journal

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 855 ori
<b>Facebook se implica În discuțiile pentru achiziționarea BlackBerry, conform Wall Street Journal</b>Cei de la Wall Street Journal au surse care afirmă că BlackBerry s-ar fi întâlnit cu reprezentanți Facebook pentru a negocia o înțelegere. știam deja că BB semnase un pact cu Fairfax Financial, care ar fi contribuit cu 4 miliarde de dolari la...

Cei de la Wall Street Journal au surse care afirmă că BlackBerry s-ar fi întâlnit cu reprezentanți Facebook pentru a negocia o înțelegere. știam deja că BB semnase un pact cu Fairfax Financial, care ar fi contribuit cu 4 miliarde de dolari la salvarea companiei, dar se pare că asta nu era de ajuns.

Multe nume au apărut până acum drept salvatori ai companiei, de la fostul CEO Apple John Sculley, la fondatorul BlackBerry și companii ca Google, Intel, Samsung sau Microsoft. Acum și Facebook intra în scenă, iar Wall Street Journal afirmă că oficialii BlackBerry au călătorit în California săptămâna trecută pentru o întâlnire cu reprezentanții FB.

Tentativa de smartphone Facebook HTC First a fost un eșec, dar asta nu înseamnă că firma lui Zuckerberg a renunțat la idee. Achiziționarea BlackBerry le-ar oferi celor de la Facebook resursele pentru a lansa un produs de succes, sau dacă nu măcar unul funcțional. Vă recomandăm să priviți cu precauție acest zvon, mai ales că BlackBerry e genul de companie care în mod logic ar trebui cumpărată de un producător hardware.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×