Halo Spartan Assault review: shooter top down testat pe Nokia Lumia 1020, atmosfera Halo neschimbată (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.859 ori
<b>Halo Spartan Assault review: shooter top down testat pe Nokia Lumia 1020, atmosfera Halo neschimbată (Video)</b>Dacă tot am avut în teste un telefon Nokia Lumia 1020, am decis să jucăm și un blockbuster pe el. E vorba despre Halo Spartan Assault, joc disponibil pe Windows 8 și Windows Phone 8, la prețul de 7 dolari. &nbsp; Acest titlu este un top down third...

Dacă tot am avut în teste un telefon Nokia Lumia 1020, am decis să jucăm și un blockbuster pe el. E vorba despre Halo Spartan Assault, joc disponibil pe Windows 8 și Windows Phone 8, la prețul de 7 dolari.

Acest titlu este un top down third person shooter creat de către 343 Industries și Vanguard Entertainment. Povestea să are loc între Halo 3 și  Halo 4, iar voi puteți controla soldații Edward Davis și Sarah Palmer, în vreme ce se lupta cu alienii care fac parte din Covenant. Aveți la dispoziție 25 de misiuni single player, iar jocul ocupa 700 MB. Controlul se realizează cu un joystick virtual în stânga ecranului pentru direcția personajului și unul în dreapta pentru direcția proiectilelor.

Halo Spartan Assault

Extratereștrii și armele din Halo 3 sunt în mare parte prezente în joc, inclusiv un sniper foarte puternic. Puteți controla turete, tancuri, puteți să vă ascundeți în spatele scuturilor laser și să activați abilități speciale ale armurii voastre, fie că e vorba de viteză în plus, o momeală pentru adversari sau altele.

Halo Spartan Assault

Din păcate țintă în acest joc e cam imprecisă, iar revenind la aspecte pozitive atmosfera și filmulețele jocului sunt extrase perfect din universul Halo. Totuși, ceva lipsește din experiența Halo la care ne așteptam... jocul este un shooter în fibra să de bază, iar orice modificare adusă gameplay-ului strica esența seriei.

Grafică arata fantastic, iar totul sună exact cum ar trebui să sune un titlu SF. Halo Spartan Assaultprimește de la noi o notă de 8.7 din 10 și îl descărcați de aici.

LUMIA 1020 - PREȚURI ACTUALIZATE:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×