Primele telefoane cu Windows Mobile 7, lansate in urmatoarele 6-9 luni?

1.264 ori
<b>Primele telefoane cu Windows Mobile 7, lansate in urmatoarele 6-9 luni?</b>Daca este sa ne luam dupa un reprezentant oficial al HTC, cu numele de Kevin Chen, in urmatoarele 6-9 luni vor fi lansate primele handseturi ce vor rula Windows Mobile 7. Cei de la Engadgetmobile au vrut sa verifice zvonul, contactandu-i pe reprezentantii...

Daca este sa ne luam dupa un reprezentant oficial al HTC, cu numele de Kevin Chen, in urmatoarele 6-9 luni vor fi lansate primele handseturi ce vor rula Windows Mobile 7.

Cei de la Engadgetmobile au vrut sa verifice zvonul, contactandu-i pe reprezentantii HTC, care nu au dorit sa comenteze asupra acestor informatii. Tot ce stim pana acum este ca o lansare a lui Windows Mobile 7 si a unor terminale care sa foloseasca aceasta platforma ar fi prematura, cel putin inainte de Mobile World Congress 2009.

Cum se impaca o posibila lansare HTC + WM7 cu lansarea promisa de terminale HTC dotate cu platforma Android? Va fi interesant sa observam cum un brand lanseaza 2 serii de smartphone-uri rivale, cel putin in ce priveste platforma utilizata. Ramane totusi posibilitatea ca HTC sa anunte doar lansarea terminalelor Windows Mobile 7 in 2008, fara o implicare directa. In acest caz, avem banuieli destul de intemeiate ca Nokia va profita de ocazie si de OS pentru a-si lansa mult-asteptatul telefon cu touchscreen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×