Primele telefoane HTC care vor primi Android 4.0 confirmate!

2.236 ori
<b>Primele telefoane HTC care vor primi Android 4.0 confirmate!</b>Vești bune de la HTC, care deși a avut un drum anevoios în pregătirea lui Android 2.3 pentru HTC Desire, ne oferă acum detalii în premieră despre sosirea lui Android 4.0 pe modelele sale compatibile. Veștile vin de pe Facebook, mai precis pagina...

Vești bune de la HTC, care deși a avut un drum anevoios în pregătirea lui Android 2.3 pentru HTC Desire, ne oferă acum detalii în premieră despre sosirea lui Android 4.0 pe modelele sale compatibile. Veștile vin de pe Facebook, mai precis pagina britanică a companiei taiwaneze.

în prealabil aveam de la HTC, Sony Ericsson și Motorola promisiunea că vom primi ICS cât de curând posibil, în vreme ce Samsung menționa doar 4 terminale pentru acest upgrade (Galaxy Note, Galaxy S II, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9). Ei bine, în cazul HTC vor primi Ice Cream Sandwich la începutul lui 2012 modelele HTC Sensation, HTC Sensation XL și HTC Sensation XE, dar și proaspăt anunțatul HTC Rezound. De actualizare vor mai avea parte și HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G și HTC Amaze 4G, ultimele două fiind modele americane.

Producătorul lui Sensation ne promite și că lista este în creștere și că detalii ne vor fi oferite în curând. Evident, sunt sigur că vor apărea destul de curând ROM-uri ce includ Android 4.0 și aduc acest OS mai devreme decât prin metodele oficiale pe terminalele compatibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×