Ofensivă HTC sau doar avalanșă de telefoane?

1.966 ori
<b>Ofensivă HTC sau doar avalanșă de telefoane?</b>Mă uit la strategia HTC din ultimul an și jumătate și stau să mă întreb care-i este rostul. Apple între timp a prezentat doar iPhone 4 și iPhone 4S. Samsung în zona dual-core mizează pe Samsung Galaxy S II, Galaxy R, Galaxy Nexus. &nbsp; Numai...

Mă uit la strategia HTC din ultimul an și jumătate și stau să mă întreb care-i este rostul. Apple între timp a prezentat doar iPhone 4 și iPhone 4S. Samsung în zona dual-core mizează pe Samsung Galaxy S II, Galaxy R, Galaxy Nexus.

Numai din 2011 vă fac o enumerare de smartphone-uri de la HTC începând cu Sensation și continuare: Sensation XE și XL, Evo 3D, Rezound, Vivid, Radar, Titan. Samsung a dat niște informații legate de numărul de telefoane vândute: 50.000 de Samsung Galaxy S II în România și peste 10 milioane la nivel global în 5 luni de zile și asta dinainte a ajunge în oferta operatorilor din SUA.

La HTC se dau mereu statistici globale legate de numărul de smartphone-uri vândute world wide și acolo-i ușor să aranjezi cifrele ca să dai bine. Aș fi curios să citesc câte HTC Sensation s-au dat.

Există o categorie de persoane care doresc să achiziționeze cel mai cel smartphone și o perioada oarecare să spună că au cel mai puternic smartphone, dacă nu din piață cel puțin al companiei care l-a produs. Mă uitam în liga Android de la HTC. Sensation ar fi depășit SGS II, dacă avea memorie ROM și RAM mai mare. Dacă îți luai unul, vedeai că deja este depășit odată cu venirea lui Sensation XE care aduce Beats Audio, procesor dual-core upgradat de la 1.2 GHz la 1.5 GHz, 1 GB RAM față de 768 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare față de 1 GB.

Și dacă te gândeai că HTC Sensation XE is the best stai că vine HTC Rezound ce plusează față de Sensation XE cu rezoluție HD. HTC Vivid aduce un display de 4.5 inch și prevăd în viitorul apropiat un dual-core cu display de 4.7 inch.

Este o mică nebunie și indiferent ce ai alege, în maxim 1 - 2 luni vor aduce unul și mai bun. După aceea te trezești că nu mai ai suport software pentru modelul tău și indiferent că era un telefon de top cu preț de peste 2.000 de lei la momentul achiziție, în un an de zile deja este considerat trecut. Uitați-vă că din portofoliul lor doar o mână de telefoane vor avea Android 4.0 Ice Cream Sandwich și asta din prima parte a lui 2012 când deja vor fi o suită de telefone cu acest s.o. în piață, iar early 2012 nu știu ce înseamnă în viziunea taiwanezilor.

Sunt de părere că și ce este mult strică și mai bine ar fi să văd o mână de modele pe an și suport pentru ele. Am observat că interfața Sense ajunsă acum la indicativul 3.5 pune destule probleme smartphone-urilor ce o rulează. Spre exemplu, Sense 3.0 mergea doar pe cele cu hardware serios. Plus că le trage în jos pe testele de benchmark și bineînțeles în performanța oferită per total.

Voi ce părere aveți de strategia HTC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×