Ofertă specială pentru Samsung Nexus S de la eMAG.ro, În așteptarea lui Galaxy Nexus

3.624 ori
<b>Ofertă specială pentru Samsung Nexus S de la eMAG.ro, În așteptarea lui Galaxy Nexus</b>Dacă nu va permite încă bugetul să cumpărați un Samsung Galaxy Nexus, care încă nu a sosit oficial în țara noastră, atunci puteți achiziționa predecesorul acestui model. Este vorba tot despre un Google Phone și anume Google Nexus S (Samsung...

Dacă nu vă permite încă bugetul să cumpărați un Samsung Galaxy Nexus, care încă nu a sosit oficial în țara noastră, atunci puteți achiziționa predecesorul acestui model. Este vorba tot despre un Google Phone și anume Google Nexus S (Samsung Nexus S), pe care îl găsiți la prețul atractiv de 1.289 lei la eMAG.ro.

în plus, există și o promoție oferită de retailer până pe 23 noiembrie, care implică un card cadou în funcție de vârsta cumpărătorului. Dacă va face curioși acest model, iată și recenzia noastră realizată la începutul acestui an. Rețineți că telefonul se găsește în variante cu ecran AMOLED sau S-LCD, dar din păcate în cazul ofertei eMAG este vorba doar despre S-LCD, iar rezoluția acestui display de 4 inchi este de 800 x 480 pixeli.

Ca fapt interesant la momentul scrierii recenziei noastre pentru acest telefon, el avea prețul de 2.647 de lei, care a ajuns acum la jumătate. Gândindu-ne puțin, ne putem imagina că la finalul lui 2012 vom găsi și un Galaxy Nexus la jumătate din prețul pe care îl va avea la sosirea sa în România. între timp, vă recomandăm să aruncați o privire asupra lui Nexus S, care rămâne în continuare un telefon bun și printre primele care vor primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×