Primele telefoane sub brand Nokia vor fi produse de către Foxconn; Ele vor sosi cu Android în Europa, China şi India

1.696 ori
<b>Primele telefoane sub brand Nokia vor fi produse de către Foxconn; Ele vor sosi cu Android în Europa, China şi India</b>O serie de informaţii interesante cu privire la viitorul Nokia au ajuns astăzi pe web. Se pare că firma finlandeză pregăteşte terminale cu Android la bord, iar ele urmează să fie produse de către Foxconn. &nbsp; Ştiam deja din declaraţiile...

O serie de informaţii interesante cu privire la viitorul Nokia au ajuns astăzi pe web. Se pare că firma finlandeză pregăteşte terminale cu Android la bord, iar ele urmează să fie produse de către Foxconn.

Ştiam deja din declaraţiile CEO-ului Rajeev Suri că Nokia va reveni pe piaţa telefoanelor în 2016, odată ce îi expira obligaţia faţă de Microsoft. Nu e de mirare că Foxconn va produce noile handseturi Nokia, de vreme ce aceeaşi firmă se ocupa şi de producţia tabletei Nokia N1. Terminalul a fost un succes deja în China, toate stocurile fiind epuizate în doar câteva minute.

Revenind la subiectul noilor telefoane Nokia, ele vor avea Android la bord şi vor debuta iniţial în India, China şi în unele ţări europene. Finlandezii vor porni o campanie globală de marketing şi vor lansa site-uri dedicate noilor produse până la finalul acestui an. Dacă ne amintim ce spunea CEO-ul companiei, atunci Nokia se va ocupa strict de design şi personalizarea experienţei software, în vreme ce Foxconn şi poate şi o terţă parte se vor ocupa de hardware.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×