OnePlus 2 va sosi și cu scanner de amprente; aparent unul mai rapid decât Touch ID

948 ori
<b>OnePlus 2 va sosi și cu scanner de amprente; aparent unul mai rapid decât Touch ID</b>Am aflat deja faptul că OnePlus 2 va fi lansat pe data de 27 iulie, dar și unele dintre specificațiile sale tehnice. Astăzi, seria de dezvăluiri continuă, zi &icirc;n care ni se dezvăluie că OnePlus 2 va beneficia de un scanner de amprente, o...

Am aflat deja faptul că OnePlus 2 va fi lansat pe data de 27 iulie, dar și unele dintre specificațiile sale tehnice. Astăzi, seria de dezvăluiri continuă, zi în care ni se dezvăluie că OnePlus 2 va beneficia de un scanner de amprente, o dotare care totuși ar putea face ca prețul să nu mai fie la fel de accesibil ca cel al modelului actual.

După cum OnePlus lasă de înțeles, acest senzor integrat pe noul flagship va fi unul dintre cele mai avansate module de pe piață, fiind chiar mai rapid decât celebrul TouchID regăsit pe terminalele mobile iPhone și pe unele iPad-uri, lucru ce va fi testat cu siguranță după lansarea comercială a telefonului.

Un lucru pe care chinezii nu îl dezvăluie însă, este locul în care acest modul va fi implementat pe device. Dacă ne luăm după fotografiile scăpate anterior pe web, acest scanner ar putea fi regăsit pe spate chiar sub camera foto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×