Primele telefoane Windows Mobile 6.5 vor sosi pe piata pe 6 octombrie

1.766 ori
<b>Primele telefoane Windows Mobile 6.5 vor sosi pe piata pe 6 octombrie</b>Microsoft a anuntat ieri o veste buna pentru fanii Windows Mobile, faptul ca telefoanele ce ruleaza Windows Mobile 6.5 vor fi disponibile incepand cu data de 6 octombrie. Ca un bonus, operatorul american AT&T a anuntat ca va oferi WiFi gratuit posesorilor...

Microsoft a anuntat ieri o veste buna pentru fanii Windows Mobile, faptul ca telefoanele ce ruleaza Windows Mobile 6.5 vor fi disponibile incepand cu data de 6 octombrie. Ca un bonus, operatorul american AT&T a anuntat ca va oferi WiFi gratuit posesorilor de telefoane Windows Mobile (orice versiune).

In America de Nord  Microsoft va colabora cu operatori ca AT&T, Sprint, Verizon si producatori de telefoane ca HP, HTC, LG, Samsung si Toshiba pentru a lansa noul OS, in vreme ce in Europa partenerii sai vor fi Orange, Vodafone, Deutsche Telekom, HTC, Samsung, Sony Ericsson etc.

In ce priveste America Latina, Microsoft va beneficia de aportul celor de la TIM Brazil, HTC, LG si Samsung, iar in zona Asia Pacific, gigantul din Redmond va implementa Win Mo 6.5 cu ajutorul NTT DoCoMo, SK Telecom, Telstra, Acer, Samsung, LG, Sony Ericsson si Toshiba. Intrebarea este care vor fi primele terminale Windows Mobile 6.5 care vor debuta in octombrie, desti candidatii ideali sunt HTC Mega, Samsung Omnia II si chiar si Sony Ericsson XPERIA X2 ar putea fi raspunsul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×