Samsung Galaxy Lite i5700 si HTC Tatoo (Click) isi fac aparitia in Franta

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.833 ori
<b>Samsung Galaxy Lite i5700 si HTC Tatoo (Click) isi fac aparitia in Franta</b>2 telefoane mobile neanuntate inca, Samsung Galaxy Lite i5700 si HTC Tatoo (Click) si-au facut aparitia pe lista de lansari viitoare ale operatorului Bouygues Telecom din Franta. Samsung Galaxy Lite i5700 poate fi admirat in imaginea de mai jos. Galaxy...

2 telefoane mobile neanuntate inca, Samsung Galaxy Lite i5700 si HTC Tatoo (Click) si-au facut aparitia pe lista de lansari viitoare ale operatorului Bouygues Telecom din Franta. Samsung Galaxy Lite i5700 poate fi admirat in imaginea de mai jos.

Galaxy Lite a mai fost pe lista zvonurilor pana acum, dar este pentru prima oara cand il vedem intr-o imagine pe cel de-al doilea smartphone Android produs de Samsung. Urmasul lui Galaxy i7500, i5700 pare a nu avea un buton Android Home, dupa cum puteti observa. Dotarile sale sunt unele standard: Wi-Fi, 3G, GPS si software produs de Google.

HTC Tatoo

In ce-l priveste pe HTC Tatoo, zis si Click, acesta vine cu suport pentru conectivitate 3G, GPS, televiziune mobila si o camera de 3 megapixeli. Cei de la FrAndroid afirma ca operatorul Bouygues Telecom ar putea lansa modelul Tatoo in aceasta luna, in vreme ce Samsung Galaxy Lite i5700 si-ar putea face aparitia pe piata din octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×