Produse evoMAG.ro

Samsung Galaxy Lite i5700 si HTC Tatoo (Click) isi fac aparitia in Franta

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.718 ori
<b>Samsung Galaxy Lite i5700 si HTC Tatoo (Click) isi fac aparitia in Franta</b>2 telefoane mobile neanuntate inca, Samsung Galaxy Lite i5700 si HTC Tatoo (Click) si-au facut aparitia pe lista de lansari viitoare ale operatorului Bouygues Telecom din Franta. Samsung Galaxy Lite i5700 poate fi admirat in imaginea de mai jos. Galaxy...

2 telefoane mobile neanuntate inca, Samsung Galaxy Lite i5700 si HTC Tatoo (Click) si-au facut aparitia pe lista de lansari viitoare ale operatorului Bouygues Telecom din Franta. Samsung Galaxy Lite i5700 poate fi admirat in imaginea de mai jos.

Galaxy Lite a mai fost pe lista zvonurilor pana acum, dar este pentru prima oara cand il vedem intr-o imagine pe cel de-al doilea smartphone Android produs de Samsung. Urmasul lui Galaxy i7500, i5700 pare a nu avea un buton Android Home, dupa cum puteti observa. Dotarile sale sunt unele standard: Wi-Fi, 3G, GPS si software produs de Google.

HTC Tatoo

In ce-l priveste pe HTC Tatoo, zis si Click, acesta vine cu suport pentru conectivitate 3G, GPS, televiziune mobila si o camera de 3 megapixeli. Cei de la FrAndroid afirma ca operatorul Bouygues Telecom ar putea lansa modelul Tatoo in aceasta luna, in vreme ce Samsung Galaxy Lite i5700 si-ar putea face aparitia pe piata din octombrie.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×