Primele telefoane Windows Phone 8 cu ecrane Full HD confirmate de o scăpare

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 941 ori
<b>Primele telefoane Windows Phone 8 cu ecrane Full HD confirmate de o scăpare</b>Una dintre viitoarele actualizări ale lui Windows Phone 8 va avea rolul de a aduce suport pentru ecrane Full HD pe această platformă. E vorba despre update-ul GDR3, care va sosi către finalul anului, conform zvonurilor. Ei bine, astăzi avem și...

Una dintre viitoarele actualizări ale lui Windows Phone 8 va avea rolul de a aduce suport pentru ecrane Full HD pe această platformă. E vorba despre update-ul GDR3, care va sosi către finalul anului, conform zvonurilor. Ei bine, astăzi avem și dovezi cu privire la acele ecrane Full HD.

E vorba despre câteva fișiere din Microsoft Visual Studio 2013, care pe lângă suportul pentru rezoluții WVGA, WXGA și 720p adăugă și opțiunea 1080p. Rețineți și că GDR3 ne va aduce și suport pentru procesoare quad core, printre altele. Recent am văzut și o imagine de la BUILD 2013 în care ni se prezentau noi diagonale și rezoluții pentru viitoare tablete Windows 8.

Microsoft pare a se axa în 2013 pe diversitate și pe extinderea către noi segmente. Primul ar fi al tabletelor de sub 10 inch, apoi bănuiesc că urmează phableturile și diagonala lui Nokia EOS ar putea da startul în această zonă. Poate că odată cu această evoluție vom vedea și un echivalent al lui Galaxy Note cu Windows Phone 8 și eventual un phablet HTC cu ecran Full HD și WP8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×