Primul BlackBerry cu touchscreen, Storm, in Romania prin Vodafone

1.855 ori

Vodafone Romania a anuntat ieri ca va aduce in curand in tara noastra proaspat-lansatul BlackBerry Storm, primul terminal cu touchscreen al celor de la RIM si un mare rival pentru iPhone 3G. iPhone 3G, oferit de Orange Romania avea deja un mare rival, HTC...

Vodafone Romania a anuntat ieri ca va aduce in curand in tara noastra proaspat-lansatul BlackBerry Storm, primul terminal cu touchscreen al celor de la RIM si un mare rival pentru iPhone 3G.

BlackBerry Storm adus in Romania prin Vodafone

iPhone 3G, oferit de Orange Romania avea deja un mare rival, HTC Touch Diamond, disponibil gratuit in oferta celor de la Vodafone. BlackBerry Storm a fost creat special pentru operatorul Vodafone, dupa cum ne informeaza Dailybusiness. Handsetul dispune de un ecran cu rezolutie de 480 x 360 pixeli, web browser si suporta downloaduri muzicale si de clipuri video, navigare prin satelit si social networking.

Storm va sosi pe piata in Europa, India, Australia si Noua Zeelanda in luna noiembrie, el fiind disponibil in SUA prin Verizon Wireless, operatorul ce ocupa locul 2 in aceasta tara. Vodafone detine 45% din companie, astfel ca se justifica prezenta lui Storm in oferta sa internationala. Acest prim BlackBerry cu ecran touch va concura nu doar cu iPhone, ci si cu T-Mobile G1, primul smartphone Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×