Primul clip hands-on cu iPhone 7C/6C ajunge pe web; Scăparea anului ne prezintă noul iPhone de 4 inch ediţie 2016! (Video)

1.341 ori
<b>Primul clip hands-on cu iPhone 7C/6C ajunge pe web; Scăparea anului ne prezintă noul iPhone de 4 inch ediţie 2016! (Video)</b>Cei de la M.I.C. Gadget au pus m&acirc;na pe aur curat, scăparea anului şi probabil cea mai mare breşă de securitate la Apple din ultimii ani. Cumva ei au reuşit să realizeze un hands on cu ceea ce pare a fi un nou iPhone cu ecran de 4 inch,...

Cei de la M.I.C. Gadget au pus mâna pe aur curat, scăparea anului şi probabil cea mai mare breşă de securitate la Apple din ultimii ani. Cumva ei au reuşit să realizeze un hands on cu ceea ce pare a fi un nou iPhone cu ecran de 4 inch, în ediţie 2016. Terminalul poate fi admirat mai jos.

Micgadget a mai avut scăpări de încredere în trecut, deci sunt o sursă solidă. Acest model cu ecran de 4 inch pare a adopta un design ce aduce cu al lui iPhone 6 şi ar putea foarte bine să fie aşa numitul iPhone 7c sau 6c. E interesant că nu părem a avea o machetă aici, handsetul dând senzaţia că e real şi are o carcasă metalică, plus ecran cu amprente pe el.

iPhone 7c

Zvonurile afirmă că terminalul va sosi cu suport LTE, Apple Pay via NFC şi că va debuta în martie, cu Apple Watch 2. Handsetul a mai fost vehiculat şi sub numele de iPhone 6se, iPhone 5e şi iPhone 6c/7c. Aparent aceasta este o unitate demo direct din fabrica Foxconn, iar dotările ar include un CPU Apple A8, 1.2 GB RAM şi o baterie de 1624 mAh.

Scăparea anului? Se prea poate!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×