Primul clip video cu Nokia N82

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.931 ori
<b>Primul clip video cu Nokia N82</b>Se pare ca noul Nokia N82 este mai asteptat decat o gafa a lui Britney, de vreme ce intreaga comunitate virtuala pandeste orice veste in legatura cu acest terminal. Pozele fac cat o mie de cuvinte, dar in acest caz va putem oferi un clip video de...

Se pare ca noul Nokia N82 este mai asteptat decat o gafa a lui Britney, de vreme ce intreaga comunitate virtuala pandeste orice veste in legatura cu acest terminal. Pozele fac cat o mie de cuvinte, dar in acest caz va putem oferi un clip video de prezentare a lui N82. Accesati clipul, dand click pe urmatoarea imagine:

N82 este la doar cateva zile de lansarea oficiala, fapt indicat si de numeroase imagini care prezinta terminalul si au invadat deja site-urile de specialitate. Practic in clipul pe care vi-l prezentam astazi, avem de-a face cu o scurta navigare prin meniul telefonului, putinele secunde petrecute in compania lui N82 fiind de ajuns pentru o imagine de ansamblu a terminalului. Urmatorul pas ar fi un video review, sau un eveniment marca Nokia, cu noul handset in prim plan.

Pana atunci, ramanem in asteptare, sperand sa vedem un clip mai amplu, care sa ne prezinte toate functiile noului membru al seriei N, produs de Nokia. Pana acum stim ca telefonul dispune de un meniu in care se poate naviga destul de usor si de un sistem de control bazat pe touchpad. Suntem totusi curiosi sa testam performantele camerei incluse in acest terminal, de vreme ce aceasta este considerata unul dintre atuurile telefonului.

Clip Video:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×