HTC Polaris va fi anuntat drept HTC Touch Cruise

1.706 ori
<b>HTC Polaris va fi anuntat drept HTC Touch Cruise</b>HTC a decis sa nu prezinte presei mult-asteptatul model Polaris in cadrul evenimentului Windows Mobile Day, care se va desfasura in Milano, redenumindu-si terminalul "Touch Cruise", dar din fericire o serie de specificatii tehnice ale acestuia au "scapat"...

HTC a decis sa nu prezinte presei mult-asteptatul model Polaris in cadrul evenimentului Windows Mobile Day, care se va desfasura in Milano, redenumindu-si terminalul "Touch Cruise", dar din fericire o serie de specificatii tehnice ale acestuia au "scapat" pe Internet.

Conform site-ului SoloPalmari, noul HTC Touch Cruise va rula sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional si va folosi un procesor Qualcom MSM 7200 la 400 MHz. Terminalul va fi dotat cu memorie RAM de 128MB si ROM de 256MB, dar si cu un display QVGA touchscreen cu suport pentru sistemul TouchFLO. Telefonul va suporta conectivitate GSM/GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA (pana la 3.6 Mb), dar si Wi-Fi b/g si Bluetooth 2.0.

In ce priveste sistemele de navigatie, HTC Touch Cruise va include un GPS asistat (GpsONE), iar pentru a mari spatiul de stocare utilizatorii noului terminal vor folosi slotul pentru carduri microSD, compatibil SDHC. Lista de specificatii tehnice este completata de un tuner FM, dar ne surprinde lipsa suportului HSUPA, nementionate de SoloPalmari. Sa speram ca a fost doar o neglijenta, dar in alta ordine de idei, este foarte posibil ca Touch Cruise sa fie anuntat oficial astazi si astfel vom afla data la care noul HTC va fi disponibil in magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×