Primul iPhone cu suport 5G va sosi în 2020; Apple alege modemuri Intel

606 ori
<b>Primul iPhone cu suport 5G va sosi în 2020; Apple alege modemuri Intel</b>În vreme ce firme precum Huawei, Samsung și OnePlus se pregătesc pentru lansarea primelor telefoane 5G chiar din prima jumătate a anului viitor, iată că Apple ia lucrurile mai cu încetul. Aflăm astăzi că firma din Cupertino va prezenta

Începutul săptămânii ne aduce vești și despre planurile Apple privind conectivitate 5G și momentul în care are de gând să lanseze asemenea dispozitive pe piață. Ei bine, pe seama unui raport ajuns online sugerează că primul iPhone 5G va avea un debut programat pentru 2020 - informația de față sosind prin intermediul unor surse familiare cu planurile gigantului din Cupertino.

Pe deasupra aflăm că terminalele iPhone vor opta pentru modemul Intel 8161 5G și că planul firmei lui Tim Cook este acela de a-i avea pe cei de la Intel drept furnizor exclusiv de modemuri pentru iPhone-uri. Aparent, Intel a început să lucreze la un succesor pentru modemul 5G numit 8060, asta pentru că Apple nu era mulțumită de calitatea soluției propuse din cauza unei probleme cu disiparea de căldură.

Cât despre celelalte companii din domeniu, am auzit în ultima vreme faptul că OnePlus, Huawei, dar și Samsung plănuiesc să lanseze pe piață terminale 5G încă din 2019, probabil în prima jumătate. Și Motorola Moto Z3 Play va beneficia de acest suport printr-un modul special ce se lansează comercial la anul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×