Primul iPhone pliabil ar urma să debuteze în 2020, transformându-se în tabletă dintr-o mișcare

1.142 ori
<b>Primul iPhone pliabil ar urma să debuteze în 2020, transformându-se în tabletă dintr-o mișcare</b>În general nu prea am auzit prea multe detalii despre iPhone-ul pliabil la care lucrează cei de la Apple, dar astăzi apar extra vești în online. Aparent, lansarea produsului ar fi programată pentru 2020 și la nevoie se va putea transforma într-o

În vreme ce despre smartphone-ul pliabil Samsung am aflat o mulțime de lucruri, nu la fel putem spune că a stat situația și în cazul dispozitivului Apple ce va adopta o asemenea caracteristică. Astăzi descoperim totuși câteva noutăți și asta prin intermediul diviziei Merrill Lynch din cadrul Bank of America care afirmă faptul că Apple dezvoltă în acest moment un iPhone X pliabil alături de partenerii săi din Asia.

Dispozitivul va fi unul hibrid ce se va transforma în tabletă printr-o simplă mișcare și se pare că lansarea sa va fi programată pentru anul 2020. Alte detalii nu se știu pentru moment, dar divizia din cadrul băncii americane mai afirmă că în acest an Apple va lansa nu unul, ci trei modele succesor pentru iPhone X, două dintre acestea fiind echipate cu ecran OLED și un altul cu panou LCD.

Toate vor adopta design-ul adoptat de către iPhone X, dar se vor diferenția prin diagonala ecranului. În altă ordine de idei, smartphone-ul pliabil al celor de la Samsung și anume Galaxy X ar urma să debuteze cel mai probabil anul viitor, deși lansarea nu este bătută în cuie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×