Samsung confirmă interesul companiei pentru senzorul de amprente

1.057 ori
<b>Samsung confirmă interesul companiei pentru senzorul de amprente</b>în cursul zilei de ieri, Samsung a abordat mai multe subiecte pe parcursul desfășurării conferinței Samsung Developer Conference (SDC) ce are loc în San Francisco. Unul dintre lucrurile despre care s-a vorbit a fost dezvoltarea unui senzor de...

în cursul zilei de ieri, Samsung a abordat mai multe subiecte pe parcursul desfășurării conferinței Samsung Developer Conference (SDC) ce are loc în San Francisco. Unul dintre lucrurile despre care s-a vorbit a fost dezvoltarea unui senzor de amprente.

Așa cum se vehiculează, Samsung ar putea achiziționa în viitor o companie care se ocupă cu fabricarea de senzori de amprente. Zvonurile apărute în ultima perioadă vorbesc despre o posibilă introducere a unui senzor ocular pe Galaxy S5, soluție care s-ar putea dovedi cam nefolositoare în condiții de lumină foarte mare.

Deși este ceva de domeniul sci-fi această tehnologie ce îți va debloca telefonul doar prin scanarea irisului ar fi o alternativă la metoda actuală ce utilizează senzori pentru amprente. Includerea suportului pentru senzori de amprente ar putea însemnă că tehnologia va fi disponibilă foarte curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×