Pandora, radio prin internet mobil

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.197 ori
<b>Pandora, radio prin internet mobil</b>Chiar in acest moment o multime de fani asteapta vesti despre Pandora, serviciul care ofera radio prin internet, fiind si semi-customizabil. Pandora colaboreaza cu Sprint si Sonos pentru a patrunde pe piata mobila, oferind si o noua interfata pentu...

Chiar in acest moment o multime de fani asteapta vesti despre Pandora, serviciul care ofera radio prin internet, fiind si semi-customizabil. Pandora colaboreaza cu Sprint si Sonos pentru a patrunde pe piata mobila, oferind si o noua interfata pentu serviciul gratuit.

Putem spune ca la ora actuala radio-ul mobil prin Internet este aproape intexistent, iar utilizatorii pot folosi Pandora, doar in varianta sa pentru web. In ultimul timp Pandora a fost privit drept o victima a Comisiei Copyright Royalty, dar acum serviciul va fi disponibil si pentru telefonul mobil, cu numeroase imbunatatiri. 5 telefoane Sprint vor include Pandora si pana la finalul lunii iunie, toate telefoanele Power Vision vor fi gata sa intre pe piata mobila.

Daca aveti un cont Pandora.com, acesta va fi folosit si pe telefonul mobil si veti putea sa creati posturi de radio sau sa presetati o lista de posturi preferate. Dupa o perioada de 30 de zile trial, serviciul Sprint Pandora va costa 2.99 dolari pe luna. Totusi trebuie sa luam in calcul faptul ca va trebui sa folositi si un serviciu dedicat transferurilor de date, care costa 15 dolari pe luna. Nu stim cat de  buna va fi calitatea streamingului, dar merita incercat.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×