Primul review al lui Nokia N96 - un telefon superb

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.944 ori
<b>Primul review al lui Nokia N96 - un telefon superb</b>Nokia N96 este mult-asteptatul succesor al lui N95 si noul hit al seriei N a finlandezilor. Telefonul soseste cu o carcasa cu finisaj glossy, televiziune mobila si o lista de specificatii impresionanta. Cei de la AllAboutSymbian au petrecut ceva timp in...

Nokia N96 este mult-asteptatul succesor al lui N95 si noul hit al seriei N a finlandezilor. Telefonul soseste cu o carcasa cu finisaj glossy, televiziune mobila si o lista de specificatii impresionanta. Cei de la AllAboutSymbian au petrecut ceva timp in compania terminalului si ne dezvaluie secretele sale:

In cadrul recenziei aflam ca telefonul merita toate laudele, fie ca vorbim despre carcasa sa de calitate si rezistenta handsetului sau de mecanismul glisant solid. In plus, trebuie sa afirmam ca telefonul are o afinitate pentru amprente, pe care probabil nu o veti aprecia. Butonul camerei este putin cam rigid, defect peste care vom trece rapid, atunci cand vedem calitatea pozelor pe care le face N96 cu ajutorul camerei sale bazate pe tehnologie Carl Zeiss.

Display-ul telefonului este exceptional, afisand culori vii, chiar si utilizat in bataia soarelui, dar ecranul nu este chiar atat de mare pe cat pare. Viata bateriei impresioneaza placut, noul Nokia rezistand o zi intreaga, dupa numeroase activitati consumatoare de energie. In ce priveste calitatea audio, aceasta se ridica la inaltimea predecesorului handsetului, chiar si prin Bluetooth A2DP, iar difuzoarele au un output mai mult decat decent.

Conexiunea USB este mult mai rapida decat cea a lui N95 8GB sau E90, dar trecand la dezamagiri, constatam ca browserul nu este chiar user friendly, mecanismul navigational nu pare a functiona, unele aplicatii au buguri, iar telefonul a sosit fara manual. In curand va vom prezenta si o recenzie video a handsetului, care va va lamuri daca noul Nokia merita sau nu investitia de 800 de dolari.

In final, iata si un prim video cu despachetarea Nokia N96:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×