Aplicatia Crestron pe iPhone pentru casa ta inteligenta

1.458 ori
<b>Aplicatia Crestron pe iPhone pentru casa ta inteligenta</b>In cadrul showului CEDIA, cei de la Crestron au prezentat oficial o aplicatie pentru iPhone care va va permite sa controlati "setarile" casei dumneavoastra inteligente, in cazul in care ati adoptat noua tehnologie. Variante ale interfatei Crestron exista...

In cadrul showului CEDIA, cei de la Crestron au prezentat oficial o aplicatie pentru iPhone care va va permite sa controlati "setarile" casei dumneavoastra inteligente, in cazul in care ati adoptat noua tehnologie.

Variante ale interfatei Crestron exista deja pentru iPhone si alte terminale, dar nici o aplicatie oficiala pana acum... Aflam ca noul soft va fi disponibil gratuit si va permite posesorilor de case inteligente sa controleze iluminatul, temperatura si numeroase alte setari prin intermediul unei conexiuni WiFi sau 3G de pe iPhone.

Utilizatorii pot programa softul sa controleze mai multe case, dar doar in cazul in care posesorii lor au instalat deja sistemele Crestron de control al locuintei. Fie ca doriti sa "programati" un foc romantic in semineu, sa verificati dacat ati uitat gazele pornite sau sa deschideti usa de la garaj, noua aplicatie de pe iPhone se va dovedi extrem de utila.

Citeste!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×