Mai multi abonati 3G in SUA decat in Europa, cu 0.1%

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.035 ori
<b>Mai multi abonati 3G in SUA decat in Europa, cu 0.1%</b>Daca ne luam dupa analiza celor de la comScore, aflam ca SUA a intrecut Europa de Vest la capitolul adoptare a tehnologiei 3G. 28.4% dintre abonatii americani la serviciile de telefonie mobila folosesc acum terminale 3G. Asta in vreme ce doar 28.3% dintre...

Daca ne luam dupa analiza celor de la comScore, aflam ca SUA a intrecut Europa de Vest la capitolul adoptare a tehnologiei 3G. 28.4% dintre abonatii americani la serviciile de telefonie mobila folosesc acum terminale 3G.

Asta in vreme ce doar 28.3% dintre locuitorii Batranului Continent sunt posesorii acestor terminale. Diferenta nu este atat de impresionanta, cat este cresterea procentului in SUA, cu 80% fata de anul trecut si asta in conditiile in care T-Mobile nu ofera inca servicii si terminale 3G. Sa fie noul iPhone cel care a determinat aceasta crestere?

Banuim ca daca ar fi sa comparam procentele cu cele din Asia, atat Europa, cat si SUA ar trebui sa se declare infrante, de vreme ce chiar si tehnologia 4G este aproape (daca nu deja) un standard in Orientul Indepartat. In realitatea lucrurile stau altfel, deoarece multi dintre noi sunt posesorii unor telefoane 3G, dar nu folosim vreodata conexiunea rapida a telefonului, sau cel putin nu pentru descarcarea datelor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×