Primul smartphone 3D cu Windows Phone 7 este Cobble... doar un design deocamdată

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.586 ori
<b>Primul smartphone 3D cu Windows Phone 7 este Cobble... doar un design deocamdată</b>în vreme ce telefoanele WP7 evoluează cu pași mici, după cum a arătat și lansarea recentă a lui HTC Titan și Radar, viitorul ne va aduce formaturi cât mai diferite de modele cu acest OS la bord. Printre acestea am putea vedea și cameraphone-uri,...

în vreme ce telefoanele WP7 evoluează cu pași mici, după cum a arătat și lansarea recentă a lui HTC Titan și Radar, viitorul ne va aduce formaturi cât mai diferite de modele cu acest OS la bord. Printre acestea am putea vedea și cameraphone-uri, terminale multimedia, modele destinate productivității și inevitabil și telefoane 3D, precum acest concept pe numele său Cobble.

Creat de către designerul Niels van Hoof, terminalul este un smartphone cu ecran 3D și mai important, cu suport pentru videoconvorbiri 3D, o funcție de care nu am mai auzit până acum pe alt telefon mobil. Rulând WIndows Phone 7 cu o interfață ușor personalizată, Cobble încorporează un ecran HD 3D de 4.5 inchi, 16:9 și cu o senzație excelentă de adâncime a imaginii.

în plus, camera telefonului va urmări mișcarea degetelor utilizatorului și va prezice acțiunile acestora asupra ecranului, pentru un input cât mai precis. Mai avem la dispoziție și scroll prin mișcarea handsetului, iar designerul menționează și includerea unei carcase din aluminiu și a unei camere 3D de 8 megapixeli în partea din spate, cu logo-ul fiind folosit drept bliț. Oare ce companie ar produce acest telefon, dacă el ar fi mai mult decât un concept?

Cobble

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×