Capturi de ecran din BlackBerry OS 10.3 ajung pe web, vom avea parte de un nou asistant virtual

860 ori
<b>Capturi de ecran din BlackBerry OS 10.3 ajung pe web, vom avea parte de un nou asistant virtual</b>O serie de capturi de ecran cu BlackBerry OS 10.3 au ajuns astăzi pe web, noul release aducând o interfață mai curată, dar și un nou asistent virtual. Se remarcă aici o abundență de roșu și negru în noua temă, după cum vedeți mai jos....

O serie de capturi de ecran cu BlackBerry OS 10.3 au ajuns astăzi pe web, noul release aducând o interfață mai curată, dar și un nou asistent virtual. Se remarcă aici o abundență de roșu și negru în noua temă, după cum vedeți mai jos.

Noul homescreen include iconuri fără umbre atât de proeminente, iar designul este unul minimalist. Butonul de play din playerul muzical a fost scos în evidență, iar tastatura are un nou layout și un nou colorit. Există o captură de ecran și cu o funcție de tip smart search, care aduce cu o căutare universală, din câte văd.

BlackBerry OS 10.3

BlackBerry OS 10.3

La aspectul camera se vede cel mai clar combinația roșu-negru și avem parte și de un nou timer, mod panorama, captura video 720p atât la 30, cât și la 60 FPS, plus mod automat HDR sugerat de cameră atunci când detectează condiții propice. Iată și interfața asistentului vocal, iar dacă vă întrebați, nu avem încă idee când va sosi acest nou BlackBerry OS... Poate la vară?

BlackBerry OS 10.3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×