Prima tabletă Orange, disponibilă În România de azi la prețul de 99 euro

3.605 ori
<b>Prima tabletă Orange, disponibilă În România de azi la prețul de 99 euro</b>Orange România lansează astăzi prima tabletă cu branding propriu, la un preț ce pornește de la 99 de euro, împreună cu abonamentul Colibri 35 pe 2 ani. Oferta include, printre altele, acces nelimitat la Internet, 100 de mesaje text în rețea pe...

Orange Românialansează astăzi prima tabletă cu branding propriu, la un preț ce pornește de la 99 de euro, împreună cu abonamentul Colibri 35 pe 2 ani. Oferta include, printre altele, acces nelimitat la Internet, 100 de mesaje text în rețea pe lună și opțiunea Happy Night (între 00:00 și 07:00).

Pe numele său Orange Tablet, terminalul încorporează un display touch de 7 inchi și rulează Android 2.1. în plus, tableta oferă acces la Android Market și suportă socializarea via Twitter și Facebook. Veți putea folosi acest gadget și ca ramă foto digitală sau pentru vizionarea filmelor HD, Orange Tablet oferind suport pentru următoarele formaturi/codecuri: H.264, MPEG4, MP3 , PCM, AMR, AAC.

Noul produs Orange include și 2 camere video, memorie internă de 8GB și un slot pentru carduri microSD. Veți putea achiziționa tableta chiar de azi din magazinele Orange shop sau prin intermediul magazinului online al operatorului.

Prima tabletă Orange, disponibilă În România de azi la prețul de 99 euro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×