Primul smartphone E-BODA lansat pe săptămâna viitoare?

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.462 ori
<b>Primul smartphone E-BODA lansat pe săptămâna viitoare?</b>E-BODA a trimis invitațiile de presă pentru un eveniment organizat joia viitoare, pe 11 iulie. Au și un teaser legat de acest eveniment și implicit la ceea ce ne așteaptă. Este vorba de un clip video în care doi dansatori lasă să se înțeleagă...

E-BODA a trimis invitațiile de presă pentru un eveniment organizat joia viitoare, pe 11 iulie. Au și un teaser legat de acest eveniment și implicit la ceea ce ne așteaptă. Este vorba de un clip video în care doi dansatori lasă să se înțeleagă că ar fi vorba despre un smartphone.

E-BODA ar fi a doua companie românească după Visual Fan și brandul Allview ce intră pe segmentul smartphone-urilor. Vă dați seama că va fi un telefon cu Android. Vârful de gamă la momentul actual pe telefoane dual-sim în țara noastră este Allview P6 Quad, HTC One dual-sim cu un preț de 3499 lei mi se pare a fi prohibitiv. P6 Quad, P5 Qmax, P5 Quad și V1 Viper mizează pe aceeași soluție: MediaTek quad-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, PowerVR SGX544 GPU, 4 GB spațiu de stocare din care sub 2.5 GB în mod real, slot pentru microSD, Android 4.1 sau 4.2 Jelly Bean.

Evolio ar mai avea în pregătire un telefon cu Android. Ei se află în momentul de față pe partea de discuții, caută o configurație care să se dovedească ofertantă ca preț și specificații.

Joia viitoare vom reveni cu informații legate de lansarea E-BODA. Mizez că va fi vorba de un smartphone dual-SIM sau o tabletă cu 3G și cameră foto. Voi ce credeți după ce veți urmări clipul video?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×