HTC anunţă profit pentru trimestrul 1 al acestui an, în comparaţie cu pierderile din T1 2014

480 ori
<b>HTC anunţă profit pentru trimestrul 1 al acestui an, în comparaţie cu pierderile din T1 2014</b>Deşi o schimbare de CEO şi păreri nu chiar excelente despre HTC One M9 ar trebui să afecteze HTC, compania pare a fi &icirc;nregistrat un trimestrul &icirc;nt&acirc;i foarte bun &icirc;n acest an. Astfel, producatorul asiatic de telefoane a obţinut...

Deşi o schimbare de CEO şi păreri nu chiar excelente despre HTC One M9 ar trebui să afecteze HTC, compania pare a fi înregistrat un trimestrul întâi foarte bun în acest an. Astfel, producatorul asiatic de telefoane a obţinut profit pe primele 3 luni din 2015, în comparaţie cu pierderea de anul trecut.

E vorba despre profit net de 11.6 milioane de dolari, faţă de pierderea de 60 de milioane de dolari din intervalul ianuarie - martie 2014. Veniturile (fără audit) ale HTC pe T1 2015 sunt de 1.3 miliarde de dolari, faţă de 1.06 miliarde anul trecut. În ciuda creşterii faţă de trimestrul întâi al anului precedent, în comparaţie cu ultimele 3 luni din 2014, aceste cifre sunt mai scăzute, HTC performand mai bine în perioada sărbătorilor de iarnă.

HTC One (M8) s-ar fi vândut destul de bine anul trecut, iar proaspăt lansatul HTC One M9 a început deja să fie vândut la nivel internaţional. Între timp se discută deja despre HTC One M10, viitoare modele Desire şi terminale ca HTC One M9+, care va sosi pe 8 aprilie, în cadrul unui eveniment HTC unde am putea vedea şi alte device-uri noi.

Va fi 2015 un an bun până la urmă pentru HTC, sau nu? Voi ce credeţi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×