iPhone-uri recondiționate vândute drept noi În China... angajatii Apple Încearcă să rezolve cu un fals În acte!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.812 ori
<b>iPhone-uri recondiționate vândute drept noi În China... angajatii Apple Încearcă să rezolve cu un fals În acte!</b>Apple s-a ales cu un nou proces, asta după ofensiva celor de la HTC, care au atacat pe tema brevetelor. De această dată compania americană a ajuns la acțiunea legală din partea clienților din China, nemulțumiți că au cumpărat unități iPhone...

Apple s-a ales cu un nou proces, asta după ofensiva celor de la HTC, care au atacat pe tema brevetelor. De această dată compania americană a ajuns la acțiunea legală din partea clienților din China, nemulțumiți că au cumpărat unități iPhone recondiționate, dar vândute drept noi.

Problema aici nu e neapărat că terminalele nu ar fi bune, dar cumpărătorul are așteptări mari și spera să primească o unitate direct din fabrică. Cea mai mare problemă a device-urilor recondiționate este garanția, cu mult mai mică decât în cazul unor produse noi. Ideea procesului anti Apple a apărut atunci când clienții au descoperit că garanțiile pentru iPhone-urile recondiționate expira în doar un an.

Lucrurile s-au agravat atunci când unul dintre acești ghinioniști s-a întors cu terminalul la Apple Store pentru a returna produsul, iar angajații puși în fața situației au încercat să păcălească clientul și să modifice data de expirare a garanției... După scandalul cu clonele de Apple Store, acum apar probleme și la un magazin Apple original din China, iar dacă află gigantul din Cupertino, atunci lansarea locală de iPhone-uri va fi amânată sau poate chiar amânată.

Să fie aici problema cauzată de intermediari sau să își aibă originile la Apple?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×