Primul telefon cu noul Android One va fi produs de către indienii de la Lava şi va costa sub 200 de dolari; Soseşte pe 14 iulie!

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 880 ori
<b>Primul telefon cu noul Android One va fi produs de către indienii de la Lava şi va costa sub 200 de dolari; Soseşte pe 14 iulie!</b>Aflasem unele indicii că generaţia a doua de telefon cu Android One ar fi prezentă &icirc;n Turcia şi iată că acum descoperim că un nou model Android One se pregăteşte de debut &icirc;n India. E vorba despre un handset produs de către firma Lava...

Aflasem unele indicii că generaţia a doua de telefon cu Android One ar fi prezentă în Turcia şi iată că acum descoperim că un nou model Android One se pregăteşte de debut în India. E vorba despre un handset produs de către firma Lava International, care va costa sub 200 de dolari.

El debutează pe 14 iulie şi aduce un soi de versiune 2.0 a experienţei Android One. Se pare că Google nu au fost încântaţi de modul în care au fost primite primele handseturi Android One în toamna anului trecut şi au reluat de la zero acest proiect. Noi am testat un model de acest gen, Karbonn Sparkle-V şi am fost încântaţi de el. Noul venit va costa 188 de dolari, clar mai mult decât prima generaţie Android One.

Pentru cei nefamiliarizaţi cu conceptul Android One, el presupune livrarea celor mai noi funcţii software de pe terminalele moderne Android într-un pachet cu specificaţii modeste şi preţ accesibil. În plus timp de 2 ani după lansarea unui astfel de telefon, el primeşte cele mai noi actualizări software. Smartphone-ul Lava va avea procesor MediaTek, 2 GB RAM, un ecran de 5 inch şi va beneficia de uriaşul buget de marketing de la Google.

Să vedem dacă valul 2 va fi primit primit mai bine decât primul... asta dacă tot a declarat Google că e dezamăgită de primirea lui Android One.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×