Noi randări și imagini cu husele pregătite pentru Note 5 se afișează pe web

1.149 ori
<b>Noi randări și imagini cu husele pregătite pentru Note 5 se afișează pe web</b>Deși suntem abia &icirc;n luna iulie, iată că scăpările de materiale ce &icirc;l au pe Samsung Galaxy Note 5 &icirc;n prim plan, nu ezistă a-și face apariția &icirc;n mediul online. După ce anterior vedeam o serie de imagini care prezentau...

Deși suntem abia în luna iulie, iată că scăpările de materiale ce îl au pe Samsung Galaxy Note 5 în prim plan, nu ezită a-și face apariția în mediul online. După ce anterior vedeam o serie de imagini care prezentau posibilul design pentru husele lui Note 5, iată că astăzi noi astfel de materiale poposesc pe web.

Se observă din nou faptul că aceste carcase adoptă locații similare pentru porturi la fel ca și Galaxy S6/S6 Edge. Astfel, pe partea din spate avem camera foto însoțită de bliț LED și scanner-ul pentru puls, în timp ce jos se regăsesc portul de încarcare, locațul pentru S-Pen, difuzorul, dar și jack-ul audio de 3.5 mm.

Noi randări și imagini cu husele pregătite pentru Note 5 se afișează pe web

Pe lângă imaginile cu husa transparentă, cei de la @onleaks dezvăluie câteva randări cu o altă husă ce ne prezintă dispunerea butoanelor de volum și power/unlock. Potrivit ultimelor speculații, Galaxy Note 5 urmează a sosi cu display QHD de 5.9 inch, dimensiunea pe care și Nexus 6 o are la ora actuală.

Personal mă gândesc că această creștere a diagonalei pentru Note 5, îi va face loc pe piață lui S6 Edge Plus, terminal care aparent adoptă un display de 5.7 inch.

Noi randări și imagini cu husele pregătite pentru Note 5 se afișează pe web

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×