Primul telefon din lume cu senzor selfie dual ar putea fi Lenovo Vibe S1

1.147 ori
<b>Primul telefon din lume cu senzor selfie dual ar putea fi Lenovo Vibe S1</b>Dacă acum c&acirc;țiva ani, prezența unui bliț frontal pe un smartphone ni se părea o ciudățenie, &icirc;n 2015, astfel de terminale au &icirc;nceput a fi din ce &icirc;n ce mai regăsite &icirc;n portofoliul producătorilor. Dar ce ne facem dacă...

Dacă acum câțiva ani, prezența unui bliț frontal pe un smartphone ni se părea o ciudățenie, în 2015, astfel de terminale au început a fi din ce în ce mai regăsite în portofoliul producătorilor. Dar ce ne facem dacă nici acest bliț frontal nu oferă selfie-uri de calitate? Atunci se optează pentru o cameră frontală duală.

Sau cel puțin asta are în plan compania chineză Lenovo. Modelul care va beneficia de o astfel de dotare, este Lenovo Vibe S1, un terminal ce aparent trebuia să sosească la MWC 2015. Din câte aflăm prin intermediul zvonacilor, acest model va aduce o cameră frontală duală, unul dintre senzori fiind de 8 megapixeli.

De asemenea, se așteaptă ca telefonul să aducă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un display Full HD de 5 inch, 2 GB RAM și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615. Android 5.0 Lollipop și 16 GB spațiu intern de stocare se vor regăsi la bordul acestui Vibe S1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×