Primul telefon din lume cu senzor selfie dual ar putea fi Lenovo Vibe S1

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.037 ori
<b>Primul telefon din lume cu senzor selfie dual ar putea fi Lenovo Vibe S1</b>Dacă acum c&acirc;țiva ani, prezența unui bliț frontal pe un smartphone ni se părea o ciudățenie, &icirc;n 2015, astfel de terminale au &icirc;nceput a fi din ce &icirc;n ce mai regăsite &icirc;n portofoliul producătorilor. Dar ce ne facem dacă...

Dacă acum câțiva ani, prezența unui bliț frontal pe un smartphone ni se părea o ciudățenie, în 2015, astfel de terminale au început a fi din ce în ce mai regăsite în portofoliul producătorilor. Dar ce ne facem dacă nici acest bliț frontal nu oferă selfie-uri de calitate? Atunci se optează pentru o cameră frontală duală.

Sau cel puțin asta are în plan compania chineză Lenovo. Modelul care va beneficia de o astfel de dotare, este Lenovo Vibe S1, un terminal ce aparent trebuia să sosească la MWC 2015. Din câte aflăm prin intermediul zvonacilor, acest model va aduce o cameră frontală duală, unul dintre senzori fiind de 8 megapixeli.

De asemenea, se așteaptă ca telefonul să aducă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un display Full HD de 5 inch, 2 GB RAM și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615. Android 5.0 Lollipop și 16 GB spațiu intern de stocare se vor regăsi la bordul acestui Vibe S1.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×