Samsung Galaxy S8 ar fi trebuit să aibă cameră duală; O dovedesc prototipurile ce apar în noi fotografii

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.129 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar fi trebuit să aibă cameră duală; O dovedesc prototipurile ce apar în noi fotografii</b>Posibilitatea ca flagship-ul Samsung Galaxy S8 să vină cu o cameră duală la pachet a fost de multe ori menționată de-a lungul perioadei de leak-uri de dinaintea lansării. Astăzi descoperim că într-adevăr sud-coreenii aveau și această idee în cărți, dar

Pe parcursul ultimelor luni, de-a lungul avalanşei de scăpări legate de Samsung Galaxy S8 ne-am lovit şi de teoria că terminalul va avea o versiune cu cameră duală. Aceasta nu s-a concretizat, dar până şi Samsung a avut un prototip de genul, după cum o arată fotografiile de mai jos.

Samsung Galaxy S8 Prototip

Imaginile reprezintă prototipuri care au fost testate de compania sud coreeană la un moment dat. Având în vedere că două mari flagshipuri din 2017, LG G6 şi Huawei P10 mizează pe această abordare, era logic că Samsung să dea replica. Şi exact cum ne aşteptam, camera duală a fost testată pe Samsung Galaxy S8+, creând un punct de diferenţiere faţă de S8 cel standard.

Samsung Galaxy S8 prototip

Numele de cod apărut în imagini este SM-G955F, asociat modelului cu ecran de 6.2 inch. E interesant că în această versiune cu cameră duală dispare scannerul de amprente din spate, ceea ce are sens dacă ne gândim că Samsung luase în calcul integrarea sa în panoul de ecran, dar Synaptics nu a putut livra tehnologia la timp. Încă nu e clar de ce s-a renunţat la camera duală, dar e probabil vorba tot despre parteneri hardware care nu au putut livra destule module de cameră.

Ideea de scanner de amprente în ecran şi camera duală ar putea fi totuşi reciclată şi inclusă pe Galaxy Note 8 totuşi. E interesant că Samsung a reușit să se țină departe de trendul “Bokeh”, dar totuși are Selective Focus ca alternativă. 

Un scurt material video cu aceste numeroase prototipuri de Galaxy S8+ cu cameră duală aveți chiar mai sus, clip postat de către designer-ul Benjamin Geskin!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×