Printează direct de pe telefon cu Gmail for Mobile via Google Cloud Print

Autor:  | Publicat în:  Google 1.975 ori
<b>Printează direct de pe telefon cu Gmail for Mobile via Google Cloud Print</b>întârziați la muncă des? Aveți un job ce implică muncă asiduă de imprimante și documente cu multe pagini? Ar fi bine ca la prima oră să aveți deja documentele printate și acest proces se poate realiza acum mai ușor cu ajutorul funcției de...

întârziați la muncă des? Aveți un job ce implică muncă asiduă de imprimante și documente cu multe pagini? Ar fi bine ca la prima oră să aveți deja documentele printate și acest proces se poate realiza acum mai ușor cu ajutorul funcției de printare de pe mobil, oferită mai nou de Gmail for mobile.

Serviciul poartă numele de Google Cloud Print și permite printarea de pe orice terminal mobil, OS sau browser fără a fi nevoie de drivere. Pentru a iniția acest proces va fi nevoie să conectați imprimanta la Google Cloud Print, acest pas necesitând un computer cu Windows, în vreme ce utilizatorii Mac mai au puțin de așteptat pentru suport.

După ce veți realiza setarea imprimantei (folosind această adresă), trebuie doar să acesati gmail.com de pe iPhone sau din browserul unui telefon Android. De aici veți alege opțiunea "Print" din meniul dropdown aflat în colțul dreapta-sus. și atașamentele mailurilor sunt disponibile pentru printare, fie că sunt în format .pdf sau .doc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×