Frig, ceață, ninsoare sau soare, acum pe mobil cu noua experiență meteo de la Google

Autor:  | Publicat în:  Google 2.019 ori
<b>Frig, ceață, ninsoare sau soare, acum pe mobil cu noua experiență meteo de la Google</b>Google încearcă să ne ofere o alternativă la excelenta metodă de afișare a predicțiilor meteo de la HTC pe modelele sale Windows Phone 7 (HTC Hub), astfel că avem acum la dispoziție o modalitate simplistă de a afla cum va fi vremea mâine. Pur...

Google încearcă să ne ofere o alternativă la excelenta metodă de afișare a predicțiilor meteo de la HTC pe modelele sale Windows Phone 7 (HTC Hub), astfel că avem acum la dispoziție o modalitate simplistă de a afla cum va fi vremea mâine. Pur și simplu trebuie să căutăm "weather" pe google.com folosind un iPhone sau terminal Android.

Veți putea vedea temperatura curentă, dar și predicția meteo pe următoarele zile, nivelul umidității, viteza vântului și diferite site-uri cu informații adiționale despre vreme. Ce e atractiv la această versiune este posibilitatea sa de a afișa o predicție detaliată pe următoarele 12 ore de la momentul vizualizării. Astfel, veți afla cum se vor schimba condițiile atmosferice odată cu trecerea orelor.

Culoarea fundalului acestui serviciu se va schimba pe măsură ce soarele se apropie de apus, după modelul HTC și al aplicației Weather de pe iPhone. Până la implementarea funcției și pe Google.ro ne mulțumim cu HTC Hub pe HTC HD7!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×