Pro sau contra jailbreak-ului lui iPhone 4? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.675 ori
<b>Pro sau contra jailbreak-ului lui iPhone 4? (Video)</b>Cei de la G4 au realizat un episod din podcastul Attack of the Show, in care discuta despre avantajele si dezavantajele jailbreak-ului efectuat lui iPhone 4. Acest procedeu este cu atat mai tentant cu cat Guvernul din SUA l-a introdus in legalitate cu o...

Cei de la G4 au realizat un episod din podcastul Attack of the Show, in care discuta despre avantajele si dezavantajele jailbreak-ului efectuat lui iPhone 4. Acest procedeu este cu atat mai tentant cu cat Guvernul din SUA l-a introdus in legalitate cu o saptamana in urma, desi garantia proudusului se pierde oricum daca handsetul este hackuit astfel.

Ben Parr discuta despre jailbreak cu unul dintre editorii Mashable, iar avantajele acestui hack sunt foarte clare, de la posibilitatea de a customiza interfata unui iPhone, la cea de a testa mii de aplicatii gratuit, posibilitatea de a face telefonul sa ruleze mai rapid, ca sa nu mai vorbim de numeroasele emulatoare de jocuri de pe console si suportul Flash implementat via aplicatii third party.

Va reamintim ca exista acum o metoda foarte user-friendly de jailbreaking pentru iPhone: accesati pur si simplu site-ul Jailbreakme.com si cu un singur click va veti hackui telefonul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×