Skype este actualizat cu efecte şi filtre foto gen Snapchat

931 ori
<b>Skype este actualizat cu efecte şi filtre foto gen Snapchat</b>Astăzi celebra aplicația de mesagerie video Skype primește un update destul de interesant, unul ce ne pune la dispoziție efecte și filtre foto în stilul consacract Snapchat. Actualizarea vine atât pentru terminalele Android, cât și pentru cele iOS

Microsoft a actualizat în această săptămână Skype, integrand pe celebra aplicaţie de videoconvorbiri filtre şi efecte ce amintesc de Snapchat. E drept că nu te-ai aştepta la funcţii de acest gen de la un soft ce are o imagine de soluţie business, mai mult decât de divertisment.

Noile efecte foto inteligente le permit utilizatorilor Skype să personalizeze lookul imaginii şi feţei în funcţie de ceea ce apare în faţa camerei. Putem să facem o fotografie, să apăsăm pe iconul cu bagheta magică din zona superioară a ecranului şi acolo vom găsi noile efecte foto. Printre ele se numără obişnuitele măşti şi filtre, dar şi stickere, informaţii legate de vreme şi locul în care ne aflăm plus mulaje ale feţelor celebrităţilor.

Skype

Toate pachetele de stickere şi efecte se schimbă periodic, în funcţie de sărbători, ocazii speciale sau alte evenimente ce apar, precum cele sportive, premii muzicale şi trenduri în vogă. Efectele foto sunt disponibile pe aplicaţia Skype de pe Android şi iOS şi pot fi folosite în conversaţii şi în Highlights. Aplicaţia Skype trebuie actualizata la cea mai nouă versiune pentru a avea acces la aceste opţiuni.

În această vară Microsoft implementa un nou design pentru aplicaţiile Skype, incluzând şi funcţii împrumutate de la Facebook Messenger, precum emoticoane care îşi schimbă starea de spirit şi fundaluri colorate pentru mesaje.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×