Apple ar lucra la hardware de iPhone 8 în cadrul unui sediu din Israel

864 ori
<b>Apple ar lucra la hardware de iPhone 8 în cadrul unui sediu din Israel</b>Numeroase proiecte tech au venit în ultima perioadă din Israel - țară unde și Apple ar avea o filială locală. Aparent, compania americană ar fi început deja lucrul la iPhone 8 aici, fiind testate componente hardware chiar în acest moment - după cum un

Unele dintre proiectele tech cele mai importante legate de AI sau modularitate, dar şi optică au venit din Israel în ultimii ani, această ţară fiind un hub regional de dezvoltare software şi hardware. Acum aflăm că există o filială Apple acolo care ar avea un rol important în dezvoltarea lui iPhone 8.

Informaţiile vin de la un angajat al acestei filiale şi par să indice şi faptul că iPhone 8 va sosi cu o schimbare radicală de design. Ne aşteptăm la un panou OLED curbat printre altele şi eventual şi spate din sticlă. Există şi teoria unui ecran edge to edge şi a unui scanner de amprente integrat în panoul display-ului. O parte din hardware-ul pentru iPhone 8 ar fi dezvoltat la Herzliya în Israel, conform angajatului companiei, care a declarat şi că acolo se lucrează la multiple produse ale companiei.

Denumirea "iPhone 8" a fost folosită clar de către acel angajat, fără ezitare sau vreun indiciu legat de o versiune specială aniversară de 10 ani. Ar fi pentru prima oară când Apple sare peste un model "S", pentru că teoretic aşteptăm un iPhone 7S la anul. Apple are 800 de angajaţi la birourile sale din Israel, filiala fiind veche de 4 ani şi fondată după achiziţionarea a doua startupuri locale: producătorul de memorii flash Anobit şi creatorul de senzori 3D PrimeSense.

Firma istraeliana ce se ocupă cu optica, LinX e o altă achiziţie importantă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×