Probleme cu copyright-ul pe YouTube? Google a dezvoltat un tool pentru a Înlătura muzica protejată de drepturile de autor din clipuri!

Autor:  | Publicat în:  YouTube 1.296 ori
<b>Probleme cu copyright-ul pe YouTube? Google a dezvoltat un tool pentru a Înlătura muzica protejată de drepturile de autor din clipuri!</b>Mai țineți minte preview-ul lui iPhone 5 de acum un an? Ei bine, în acel clip am avut o melodie a casei de discuri EMI, ceea ce a declanșat unele probleme cu copyright-ul pe YouTube. Ei bine acum există o soluție, dacă aveți și voi probleme de...

Mai țineți minte preview-ul lui iPhone 5 de acum un an? Ei bine, în acel clip am avut o melodie a casei de discuri EMI, ceea ce a declanșat unele probleme cu copyright-ul pe YouTube. Ei bine acum există o soluție, dacă aveți și voi probleme de acest gen.

Ni se indică în notificarea de “Copyright” primită, să intrăm într-o pagină specială pentru a afla detalii, între timp tot clipul trece pe mut! Am avut o surpriză plăcută să aflăm că YouTube a dezvoltat un tool pentru a obtura partea audio cu melodia problemă. Până acum YouTube oprea clipul de la monetizare - în cel mai bun caz, astfel că dacă aveam un review de 50 de minute, munca noastră ar fi fost degeaba și toate astea pentru un demo de câteva secunde de muzică. Practic acum pierdem doar partea audio revendicată de casa de discuri!

Remarcați asta în jurul minutului 7 în clipul de mai jos. Acest tool vine în ajutorul publisherilor onești, care inevitabil, câteodată, mai inserează accidental muzică protejată în materiale video proprii. Dacă ați avut vreun avertisment de copyright recent, e posibil să aveți și voi posibilitatea să vă folosiți de avantajele acestei metode de “curățare” a clipului. Toate acestea doar cu un singur click din secțiunea “Copyright Notice page”. în plus, acum aveți și explicația legată de motivul pentru care folosim mereu Soundcloud în review-uri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×