Samsung Ativ S are parte de o promoție la evoMAG.ro, costa sub 1.200 de lei

1.699 ori
<b>Samsung Ativ S are parte de o promoție la evoMAG.ro, costa sub 1.200 de lei</b>Cum vă suna un soi de Galaxy S III cu Windows Phone 8 la bord și preț rezonabil? în urmă cu fix un an, colegul Alex testa telefonul Samsung Ativ S, un smartphone cu Windows Phone 8 care aduce cu Galaxy S III și are dotări similare. Ei bine, acum...

Cum vă suna un soi de Galaxy S III cu Windows Phone 8 la bord și preț rezonabil? în urmă cu fix un an, colegul Alex testa telefonul Samsung Ativ S, un smartphone cu Windows Phone 8 care aduce cu Galaxy S III și are dotări similare. Ei bine, acum acest device are un preț foarte bun printr-o ofertă evoMAG.ro.

Handsetul costă doar 1.149 lei și se afla în stocul retailerului. Reducerea este de 12% în acest caz, iar handsetul vine cu un procesor dual core Snapdragon de 1.5 GHz, display Super AMOLED de 4.8 inch, 16 GB memorie internă și camera de 8 megapixeli. Smartphone-ul măsoară 8.7 mm în groisme, cântărește 135 de grame și este dotat cu un slot microSD, atribut cu care nu multe modele Windows Phone se pot lăuda.

Ativ S integrează o cameră frontală de 1.9 megapixeli și este dotat și cu buton fizic pentru cameră. Ecranul său are o rezoluție 720p, protecție Gorilla Glass 2, iar la interior se afla 1 GB RAM și avem parte și de o baterie Li-Ion de 2300 mAh, care la testele noastre a atins o zi de funcționare normală. Aflați mai multe din review!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×